Obočie Magic shading - nový trend v permanentnom make-upe na rok 2020

Obočie Magic shading - nový trend v permanentnom make-upe na rok 2020

PREČO VÁM PERMANENTNY MAKEUP NA OBOČÍ NECHYTIL ?

Napríklad aj preto, lebo ste pred tetovaním mala obočie nafarbené henou alebo používate  séra na rast chĺpkov.
Najčastejším problémom pri tetovaní obočia je, že ženám konči rast chĺpkov približne v polovici alebo v trištvrtke obočia. Ovplyvňujú to hormóny, gény ale aj vek.
Ak si myslíte, že to prekryje tetovanie MICROBLADING alebo iná čiarková technika, sklamem vás. Žiadne umelo tetované čiarky to nezachránia, neprekryjú, vždy bude vidieť kde vaše reálne chĺpky končia. Mnohé ženy to už pochopili a tieňujú si obočie tieňmi.
Poznatky z môjho posledného medzinárodného školenia v Prahe ma v tom len utvrdili, že jedine ako tento problém vyriešiť je použitím techniky MAGIC SHADING / PÚDROVO - TIEŇOVANÉ OBOČIE.
O čo presne ide? Je to kombinácia dvoch techník: púdrovej a tieňovania, výsledok je dokonalý !

Je to o niečo naročnejšia technika. Pracuje sa pri nej naraz s dvomi typmi ihiel ale funguje pre každý typ pleti aj ten problemovejši / mastná, pórovitá / Dá sa ňou perfektne prekryť aj staré tetované obočie.
AKO JE TO MOŽNÉ?
Tetuje sa jemne, pomaly a povrchovo. To znamená, že Vám časom na pokožke neostane nežiadúca farebná stopa. Pigment sa pomaly vrství do pokožky. Týmto spôsobom vieme pigment na pokožke tieňovať. Tým, že sa tetuje jemne, tetované miesto nekrváca, pigment sa nevyplavuje z pokožky a dosiahneme pekný výsledok.

VIETE AKÁ BY MALA BYT IDEÁLNA ŠÍRKA VÁŚHO OBOČIA? 5-8mm, maximálne však 10mm.

NOVÉ, DOKONALEJŠIE MERANIE OBOČIA POMOCOU SERVÍTKY!

Podla najnovších poznatkov zo sveta, je možné zakresliť a vymeraťobočie  pred tetovaním pomocou servítky. Servítka dokonalo prilne k pokožke a zaručí dokonalú presnosť zamerania na rozdiel od pravítiek.

AKÝ TVAR OBOČIA VÁM PRISTANE?

Túto otázku si ženy asi kladú najviac. Neexistuje jeden typ obočia, ktorý pristane každému, tak ako neexistuje jeden strih šiat, ktorý pristane každej dáme. Preto nesúhlasím s niektorými školiteľmi doma ale i v zahraničí, ktorí učia jeden /pre nich/ dokonalý typ obočia. Ja rešpektujem línie tváre, individuálnu asymetriu každej jednej ženy a podľa toho navrhujem tvar obočia, farbu a techniku tetovania tak, že si nevšimnete, že je to permanentný makeup.

Tetovanie pier AQUARELL LIPS je tetovanie, tieňovanie celých pier, po tomto zákroku  môžete zahodiť rúž približne na 3-5 rokov

Aké chyby robíme po tetovaní ?

Aby bol náš výsledok po zahojení dokonalý, je doležité aby sme sa o neho vhodne starali... Aj tu platí: menej je viac.
Veľa žien robí chybu, že si čerstvo tetované obočie máča kamilkami, potiera hrubými vrstvami vazelíny a iných krémov...
Platí zásada: žiaden kontakt s vodou po dobu 7 dní, kým nezídu chrastičky z pokožky. 24  hodín nepotierať ničím, potom 1x za deň tenučkú vrstvičku UNIGELOM, ktorý  kúpite v lekárni. Po odpadnutí chrastičiek sa niekedy môže zdať, že je to svetlé ale po krátkom čase bude pigment sýtejší.
Pigment na pokožke pracuje až po dobu 4 tyždnov,  potom uvidíte konečný výsledok.

Zdieľať: