Top krémy na krásnu pleť.

Top krémy na krásnu pleť.


Každá žena túži po dokonalej pleti, bez vyrážok, vrások a zjednotenému odtieňu, aby si nemusela na seba davať vrstvu BB krému alebo makeupu...
Ak toto chceme dosiahnut, nebude to z večera do rána...
O pleť aj telo sa treba systematicky starať... Stále platí, ak nie ste oddýchnuta, vyspatá, ani ten najdrahší krém vám nepomôže...

Tu je pár tipov:
LA MER creme, je naozaj topka, mnohé ženy ho už poznajú.
Bohatá hydratácia v ľahkom zložení. Výsledok : žiariaci vzhľad pokožky.
Aktívne zložky: The Miracle Broth Výťažky z čaju
Hlavná technológia: Moisturizing Spheres V La Mer je technika použitia výrobku rovnako luxusná a dôležitá ako samotný produkt. Špecifická technika nazývaná "Rituál" pre použitie originálneho Crème de la Mer aktivuje The Miracle Broth ™ a v ňom obsiahnuté liečivé energie.
Zahrejte malé množstvo Crème de la Mer medzi prstami, až sa stane priehľadným. Naneste na tvár a krk s ľahkým poklepkávaním.

Giorgo Armani crema nera extrema
Ak by som nevyskúšala vzorku krému, neverila by som jeho účinkom... Po týždni som si všimla, že moja pokožka je vypnutá, žiarivá, iná, lepšia...
Legendárny Supreme Reviving Cream obsahuje najvyššiu koncentráciou komplexu Reviscentalis z celého radu CREMA NERA  teraz v ešte prirodzenejšom zložení s úžasnou balzamovou textúrou, ktorá sa rozplýva po pokožke a pôsobí neuveriteľne ľahko. Po aplikácii ihneď dochádza k rozjasneniu a hĺbkovej výžive pokožky.

Nedávno som objavila krém na pleť cenovo veľmi dostupný a so skvelými vysledkami od Life style kozmetiky, kde si tie krémiky vyrába pani doktorka sama. Vyskúšala som tieto : COLLAGE CREAM, HYALUROCREAM, MIRACLE. 

Tip na vlastné, dlhé riasy:

Ak chcete mať vaše vlastné mihalnice, dlhe a husté, zabudnite na umelé riasy, tie vám naopak vaše vlastné  zničia, treba sa zamerať na výživu vlastných mihalníc a každý večer si ich potrieť na to určeným sérom. Výsledok uvidíte po 2-3 týždňoch. Potom stačí sérum nanášat 2-3x do týždňa. Ktorá výživa naozaj funguje ? Vyskúšala som ich niekoľko a na základe mojich výsledkov môžem doporučiť  : NANOLASH alebo La Vie Clarté

Tip na krásne vlasy !
Nepoznám ženu, ktorá by sa nezamýšlala aký šampon používať. Každá jedna z nás túži po krasnych, lesklých vlasoch. Mnohé však podcenujú výber šampona alebo sa nechaju ovplyvniť tv reklamou. Ja som si nechala poradit u mojho kaderníka, vyskúšala som a nielen ja...a možem len súhlasit, že najlepší šampon na svete je Shu Uemura. Japonská značka Shu Uemura je pomenovaná po svojom zakladateľovi a pôsobí na trhu už viac ako 50 rokov. Jej filozofiou je celostný prístup ku kráse  a je ich niekoľko druhov :
- na hrube nepoddajne vlasy
- na na vlasy poškodené
- na suché vlasy
- na mastné vlasy
- vlasy farbené, chemicky ošetrované
- výživný, vyhladzujúci krém na vlasy
- intenzívne hydratuje, dodáva lesk, objem a vlasy zanecháva krásne hebké.
Ku každému šampónu možete zakupit aj kondicionéry alebo masky na vlasy.

Výborné šampony na vlasy sú aj značky : Paul Mitchell a Balmain.....všetko mám odskúšane a možem doporučiť

      
Ako  dosiahnuť rozjasnený a zjednotený tón pleti ?
-každý mesiac / od jesene do začiatku leta/
Chemický peeling, ktorý sa radí medzi ošetrenie : resurface, vás zbaví vrások aj ďalších problémov s pleťou. Než sa na neho však vypravíte, zoznámte sa s tým, čo vás čaká!
Označenie či resurface používame pre niekoľko typov ošetrení, pri ktorých je odstránená vrchná vrstva či vrstvy kože (tzv.exfoliácia), pod ktorou sa odkryje nová jemná pokožka bez vád. Pretože sa však jedná o náročnejšie ošetrenie, vykonáva ho lekár či plastický chirurg. Cieľom resurface je odstránenie abnormálneho tkaniva a hrubej kože, podpora rastu novej kože a stimulácia produkcie kolagénu a elastínu v pleti. Resurfacing vás zbaví jaziev, jaziev po akné aj vrások a jemných liniek.

Priebeh chemického peelingu
Chemický peeling totiž funguje na báze ovocných kyselín.
Aké zlepšenia môžeme od tejto procedúry očakávať?

Čo je chemický peeling?
Chemický peeling patrí medzi tzv. resurface ošetrenia, teda také, pri ktorých sa odkrýva nová vrstva pokožky – bez vrások, či jaziev. Najčastejšie sa využíva na skrášlenie tváre, rúk a krku.
Chemický peeling zlepšuje nielen vzhľad, ale aj jemnosť pleti. Vďaka prirodzenému hojeniu sa tak regenerujú jednotlivé vrstvy pokožky. Peeling okrem toho sľubuje zjednotenie tónu pleti.

Chemický peeling vylieči alebo zmierni tieto problémy:
- začervenanie
- vrásky
- poškodenie pokožky od slnka
- jazvy – napríklad po akné
- hyperpigmentácia
- čistenie pórov

Zdieľať: